Beamerkar,
dé mobiele presenteer oplossing

Turn & Go
Uniek is het ‘Turn & Go’ concept waarbij de beamer eenvoudig uit de kar draait en direct gebruikt kan worden. Na gebruik wordt de beamer met één handbeweging in de kar gedraaid en zit de beamer meteen veilig achter slot en grendel.

Mobiel
De beamerkar kan vervolgens eenvoudig naar de volgende ruimte worden gereden. U hoeft niet langer allerlei kabels los te maken en uw beamer / laptop op te ruimen. Alles blijft netjes op z’n plaats in de beamerkar. Op weg naar de volgende presentatie…

Kostenbesparing
Door het gebruik van de beamerkar hoeft u niet iedere ruimte te voorzien van een (vaste) beamer. Op deze manier bespaart u al snel vele honderden euro’s.

Gemak
De eenvoud waarmee u de beamerkar een lokaal binnen rijdt en start met presenteren is niet vergelijkbaar met alle kabelrompslomp bij gebruik van een losse beamer. In de beamer kar zijn alle kabels netjes aangesloten. Het enige wat u hoeft te doen is (eventueel ingebouwde) PC of laptop op starten en uw presentatie kan beginnen!

Uitgebreide Impressie Beamerkar

Beamerkar

Beamerkar kopen of verkopen?

Wij zijn importeur/fabrikant van alle producten op deze site. U kunt onze producten kopen via onze Resellers zoals b.v. laptopkar.nl.
Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen: 0577-460777