Opties IT Meubel Laptopkar

Kleur naar wens
Vanaf eind 2011 is zwart de standaard kleur van de IT Meubel Laptopkar. Voor de deuren en handvaten heeft u de keuze uit de kleuren geel, oranje, rood en blauw. Geeft u bij uw bestelling geen keuze door? Dan ontvangt u de Laptopkar in de combinatie zwart met geel.

Elektrisch pakket
Een slim laadsysteem, een overspanningsbeveiliging én een ventilatiesysteem. Dát is het elektrische pakket voor de IT Meubel Laptopkar. Voor het veilig opladen van uw kostbare laptops is dit pakket een vereiste.

Netwerkpakket
Uw Laptopkar opnemen in het schoolnetwerk? Dat kan dankzij een optioneel netwerkpakket. Dit pakket bestaat uit een dubbele netwerkaansluiting en twee patchkabels van 3 meter.

Beschermingspakket
Wilt u uw Laptopkar nét dat beetje meer bescherming geven? Kies dan voor het beschermingspakket met daarin een rubber mat voor de bovenzijde van de laptopkar en een rubberen stootstrip. Deze wordt aan de onderzijde/zijkant van de Laptopkar geplaatst. Dat verkleint het risico op kleine schades aanzienlijk!

Bevestigingspakket
Het risico op inbraak in uw Laptopkar verkleinen? Dat kan met het speciaal ontwikkelde bevestigingspakket. Een wandbevestiging met hangslot biedt u meer zekerheid!